Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek Country Garden

KRALENDIJK - Het onderzoek naar de moord op twee Curaçaose mannen in Bonaire gaat langer duren dan gedacht. Dat meldt het Openbaar Ministerie op het eiland.
 
In het zogenaamde Country Garden onderzoek zitten vijf verdachten vast. Het Hof had 11 november gepland om de zaak tegen hen te behandelen. Maar het OM wil uitstel vanwege een nieuwe arrestatie op zondag twee weken terug. Het aanvullende onderzoek dat daardoor nodig is, komt niet op tijd af voor de zitting van 11 november.
 
Persbureau Curacao

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.