Huiszoeking in wijken Kibrahacha en Mexico op Bonaire

KRALENDIJK - Vanmorgen hebben op Bonaire twee huiszoekingen plaatsgevonden. De eerste in een woning in de wijk Kibrahacha en een tweede op een knoek in de wijk Mexico.
Er is geld, sieraden, horloges en administratie in beslag genomen, alsmede een auto. Ook een scooter mee die mogelijk van misdrijf afkomstig is.
 
Er zijn vanmorgen geen aanhoudingen verricht.
 
De actie was een samenwerking van de KMar en de Douane BES, alles onder leiding van een Rechter-commissaris (RC) en een Officier van Justitie (OvJ).

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.

Venezuela reopens borders with Brazil and Aruba

ORANJESTAD/CARACAS - Venezuela is reopening its borders with Brazil and the Caribbean island of Aruba, Venezuela's Economy Vice President Tareck El Aissami said on Friday.