Airport security chief St. Maarten arrested for bribery

PHILIPSBURG--The Anti-Corruption Task Force TBO detained head of Princess Juliana International Airport (PJIA) Chief of Security J.S. (48) at his home on Wednesday.
 
The airport management was shocked to hear the news of the long-time employee being arrested.
 
J.S. is suspected of accepting bribes, money-laundering and complicity in violation of the duty to register foreign exchange. TBO officers searched his home and workplace on Wednesday.
 
J.S. will remain in custody and there was no comment from the airport management about their chief of security.

Overleg Eerste Kamer over vluchtelingen uit Venezuela

DEN HAAG - De commissie Koninkrijksrelaties en Immigratie & Asiel voerden op 16 april mondeling overleg met staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over de verantwoordelijkheden voor de bescherming van mensenrechten van (Venezolaanse) vluchtelingen, asielzoekers en migranten in het Caribisch deel van het Koninkrijk, in de context van de staatkundige verhoudingen binnen het Koninkrijk.

Centrale Bank Aruba wil strenger toezicht registratie geldtransactiebedrijven

ORANJESTAD – Alle natuurlijke personen en ondernemingen die actief zijn als geldtransactiebedrijf en niet beschikken over de vereiste registratie, moeten hun activiteiten onmiddellijk staken.

PG's van Aruba en Colombia ondertekenen MOU tussen beide landen

BOGOTA/ORANJESTAD - De procureur-generaal van Aruba Alexander van Dam en de Fiscal General van Colombia Nestor Humberto Martinez hebben 11 april 2019 in Bogota een Memorandum van Overeenstemming (MOU) ondertekend tussen Aruba en Colombia.