Amsterdamse crimineel vermoord op Curaçao

WILLEMSTAD - Crimineel Genciël ‘Genna’ Feller (23) uit Amsterdam-Zuidoost is maandag doodgeschoten in Willemstad op Curaçao. Hij zat om tien uur ’s ochtends (lokale tijd) in een auto voor enkele winkels toen twee onbekenden hem onder vuur namen.
 
Op beelden van bewakingscamera’s is te zien dat ze vele kogels afschieten op de voorkant en zijkant van zijn witte Hyundai.
 
Feller was in de nacht van 3 op 4 augustus al met zeker acht kogels beschoten op de Dokkumlaan in de Stedenwijk in Almere, waar hij de laatste tijd bij zijn vriendin woonde. Hij had nog drie kogels in zijn lichaam van die schietpartij.
 
In het criminele milieu gaat het gerucht dat Feller met anderen uit Zuidoost een partij van honderden kilo’s cocaïne, vele miljoenen waard, had gestolen van een grote crimineel voor wie de groep de drugs had moeten opslaan. Hij had ineens veel geld en dure spullen. Tijdens een huiszoeking na de schietpartij vond de recherche onder meer vele Louboutin-schoenen: peperduur en in de Bijlmer geliefd op straat.
 
De burgemeester van Almere legde Feller een gebiedsverbod op waardoor hij niet meer bij het huis van zijn vriendin mocht komen. Vanwege de schietpartij in Almere dook hij onder op Curaçao.
 
In de zomer van 2017 stond hij met anderen uit Zuidoost terecht voor diefstallen van zeker drie Range Rovers en de poging tot diefstal van een vierde. Ook moest hij zich verantwoorden voor roekeloos rijgedrag en het verlaten van de plaats van een ongeluk waarbij hij betrokken was geraakt.
 
De liquidatie van de ondergedoken Feller heeft in Zuidoost tot grote onrust geleid, ook omdat zijn vrienden meer geweld vrezen.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.