Rechtszaak tegen oud-minister Sherwin Josepha uitgesteld

WILLEMSTAD – De rechtszaak tegen oud-SOAW-minister Sherwin Josepha is uitgesteld. De 46-jarige Pueblo Soberano-man staat terecht voor mishandeling van zijn partner.
 
Ook zou hij begin dit jaar haar auto hebben vernield.
 
Tijdens de bepaling van uitstel gisteren in de rechtbank bleek dat Josepha zich de afgelopen tijd niet heeft gehouden aan het contactverbod met zijn ex. Op 10 januari wordt de zaak verder behandeld.

Ajax sluit sponsordeal met Curaçao

AMSTERDAM/WILLEMSTAD - Ajax voetbalt vanaf zondag, als het de competitie hervat tegen Sparta Rotterdam, met de naam 'Curaçao' op de mouw.

Bezoek Aruba in het teken van opvang, monumenten en medische zorg

ORANJESTAD/DEN HAAG - Minister Knops is maandag 13 januari 2020 op bezoek geweest op Aruba. Naast gesprekken met de Gouverneur en de Minister-President, liet hij zich informeren over de werkzaamheden van Fundacion pa Hende Muhe den Dificultad (FHMD), de monumentenzorg en het Instituto Medical San Nicolas (IMSAN).

UoC-studenten creëren vier unieke en creatieve ‘info booths’ voor Kaya Kaya

WILLEMSTAD - Studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen (FdTW) van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) kregen voor het vak Technopreneurship de opdracht een ‘info booth’ te ontwerpen voor de ‘Street Party’ Kaya Kaya, op 21 december 2019.