Militairen verdacht van wapendiefstal aangehouden

WILLEMSTAD - De Koninklijke Marechaussee heeft vandaag rond 7.30 uur een 21-jarige en een 20-jarige militair opgepakt bij de marinekazerne Suffisant. Zij worden verdacht van de diefstal van twee vuurwapens van het type Glock op de marinebasis Parera.

 
De diefstal werd op 19 november opgemerkt. Onderzoek van de marechaussee leidde naar de twee verdachten die op last van de officier van justitie dinsdag zijn aangehouden. Het Openbaar Ministerie op Curaçao zet in samenwerking met de militaire politie het onderzoek voort.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.