Succesvolle cursus ‘Blockchain and Cryptocurrency Fundamentals’ UoC

 WILLEMSTAD - Op vrijdag 2 maart 2018 hebben 48 cursisten, die hebben deelgenomen aan de cursus ‘Blockchain and Cryptocurrency Fundamentals’, hun certificaat ontvangen.
 
De cursus, georganiseerd door de Faculteit der Technische Wetenschappen van de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) en de Blockchain Institute of Technology, VS/Miami (BIT), werd interfacultair aangeboden. Studenten en docenten van de UoC met een technische, economische of juridische achtergrond hebben in deze eerste cyclus deelgenomen. De cursus werd verzorgd door George Levy van BIT en werd afgesloten met een digitale toets op de UoC.
 
BIT en de UoC hebben bewust voor deze unieke samenwerking gekozen om de kennis en kunde op een duurzame manier op te bouwen. Hun focus is daarbij Curaçao. Het is daarnaast de bedoeling dat er zowel lokaal als internationaal samengewerkt gaat
worden met verschillende bedrijven, instellingen en overheden. Curaçao loopt hiermee vooruit in de regio.
  
BIT, een Zinica Group Company, is een toonaangevende aanbieder van online blockchain-opleidingen. BIT werkt samen met organisaties en individuen om in hun unieke behoeften te voorzien en biedt trainingen die professionals helpen hun doelen te bereiken. Het team is erg enthousiast over de samenwerking met de UoC en erg trots op de prestaties van de deelnemers in deze eerste cyclus.
 
De wereld van de Blockchain is nogal dynamisch en er zijn veel ontwikkelingen gaande, tegelijkertijd staat de technologie nog in de kinderschoenen. De partners kiezen daarom voor een gedegen opbouw om de inhoudelijke kwaliteit te kunnen
waarborgen. 
 
Momenteel wordt er hard gewerkt aan een vervolg en een verdieping van deze eerste cursus. De opleiding ICT van de Faculteit der Technische Wetenschappen dient daarvoor als basis. ​Op korte termijn zullen deze vervolgcursussen worden aangeboden.
 
Indien er interesse is om deel te nemen aan de reeks 'undamental' en 'advanced' cursussen of indien er interesse is om een fulltime ICT-studie te volgen op Bachelor niveau, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel op 7442173.
 

US expert says opportunities abound for Caribbean region in cannabis trade

NEW YORK, United States--Caribbean governments contemplating the decriminalisation of the cannabis industry have been warned by one United States expert not to overtax the sector.

Jeugd Casus Overleg successful on St. Eustatius

STATIA - Stakeholders on St. Eustatius held the last Jeugd Casus Overleg (JCO), for the 2017-2018 school year on Thursday, June 14th, 2018. The JCO is a monthly integral discussion between representatives of the Public Prosecutor’s Office, Court of Guardianship, Police Department, Truancy Department and the Gwendolyn van Putten School.

Hof schorst directeur havenbedrijf Sint Maarten

PHILIPSBURG - Donderdag 14 juni 2018, heeft het Hof uitspraak gedaan in de civiele enquêtezaak die het Openbaar Ministerie (OM) heeft aangespannen tegen het havenbedrijf van Sint Maarten.
disclaimer | privacy
© Dutch Caribbean Legal Portal | Website by Blinq Web Studio