UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Belgiƫ, Spanje en Nederland.

WILLEMSTAD – Recentelijk zijn 2 studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen, 1 student van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen en 1 student van de Algemene Faculteit naar België, Spanje en Nederland vertrokken voor een stageperiode en uitwisseling.
 
Mede dankzij het Erasmus+ beurs kunnen de studenten van de Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez een stage of uitwisseling van een semester doen in Europa. Dorviane Janzen is voor uitwisseling naar Gent, België vertrokken. Jonathan Jacobus is naar Hoeselt, België gegaan voor een stage van 1 semester en Kencill Pieters voor stage naar Sevilla, Spanje. Clifford Richardson is naar Bunnik, Nederland vertrokken ook voor stage.
 
Op de foto Jonathan Jacobus en Clifford Richardson

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.