Slachtofferloket OM verhuisd

WILLEMSTAD - Het slachtofferloket van het Openbaar Ministerie, voorheen gevestigd in het gebouw De Tempel, is per vandaag verhuisd naar het Paga Bo But gebouw te Waaigat.
 
Vanaf nu kan men het slachtofferloket bezoeken bij de Ofisina di Paga bo But aan het Waaigat, ten oosten van Curoil aan de Abraham Chumaceiro Boulevard.
 
Het inloopspreekuur van het slachtofferloket is dagelijks geopend van 8.30 tot 11.30 uur a.m.. Verder zijn de slachtoffermedewerkers telefonisch bereikbaar op telnr. 434-2156 of 434-2108.
 
Het slachtofferloket van het Openbaar Ministerie geeft informatie
- over wettelijke procedures voor wat betreft de rechten van het slachtoffer.
- aan de benadeelde partijen over zittingsdata.
- omtrent verzoeken over schadevergoeding.

Crashed Defence helicopter just completed border patrol

ORANJESTAD/THE HAGUE--The Dutch Defence helicopter that crashed near Aruba on Sunday afternoon was on its way back to Curaçao from a border patrol flight above the sea.

Leerorkest Bonaire opgericht

KRALENDIJK - Onderwijs, cultuur en sociale opvoeding blijven belangrijk, ook tijdens een internationale pandemie. Na succesvolle initiatieven in Nederland, Curaçao en Aruba, is er recent ook een Leerorkest op Bonaire opgericht.

Vierde ‘Moot Court’ van UoC-studenten bij het Gerecht

WILLEMSTAD - Maandag 6 en vrijdag 10 juli is een aantal bijzondere zittingen gehouden in het Gerecht. Studenten van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) hebben het vak ‘Moot Court’, oftewel oefenrechtbank, afgesloten met pleitsessies met echte rechters van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.