Gert Rip terug bij OM Curaçao

WILLEMSTAD - Gerrit “Gert” Rip (52) is beëdigd als nieuwe Officier van Justitie  (OvJ) van het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao. Hij is dinsdag 9 april 2013 beëdigd door Procureur-Generaal Dick Piar.

Gert Rip was reeds eerder werkzaam bij het OM Curaçao en wel van 2002 tot 2006. In Nederland was hij na 2006 werkzaam bij het Openbaar Ministerie in Rotterdam en vervolgens het Landelijk Parket, gevestigd in Rotterdam.

 
Op de foto v.l.n.r.:  HOvJ Heiko de Jong, OvJ Gert Rip en PG Dick Piar

Ajax sluit sponsordeal met Curaçao

AMSTERDAM/WILLEMSTAD - Ajax voetbalt vanaf zondag, als het de competitie hervat tegen Sparta Rotterdam, met de naam 'Curaçao' op de mouw.

Bezoek Aruba in het teken van opvang, monumenten en medische zorg

ORANJESTAD/DEN HAAG - Minister Knops is maandag 13 januari 2020 op bezoek geweest op Aruba. Naast gesprekken met de Gouverneur en de Minister-President, liet hij zich informeren over de werkzaamheden van Fundacion pa Hende Muhe den Dificultad (FHMD), de monumentenzorg en het Instituto Medical San Nicolas (IMSAN).

UoC-studenten creëren vier unieke en creatieve ‘info booths’ voor Kaya Kaya

WILLEMSTAD - Studenten van de Faculteit der Technische Wetenschappen (FdTW) van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) kregen voor het vak Technopreneurship de opdracht een ‘info booth’ te ontwerpen voor de ‘Street Party’ Kaya Kaya, op 21 december 2019.