Nolda Römer-Kenepa beëdigd

WILLEMSTAD – Nolda Römer-Kenepa is door de waarnemend Gouverneur van Curaçao Adèle van der Pluijm-Vrede, beëdigd als tweede waarnemend Gouverneur. Dat laat de regering van Curaçao weten. Vrijdag overlegt Römer-Kenepa tijdens een plechtige vergadering van de Staten van Curaçao een afschrift van het besluit.
 
De gouverneur van Curaçao is de vertegenwoordiger van de Koning in diens hoedanigheid van hoofd van de regering van Curaçao, en tevens vertegenwoordiger van de regering van het Koninkrijk.
 
Römer (60) is geboren op Curaçao. Zij studeerde moderne geschiedenis aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en was hoofd van het Nationaal Archief van de Nederlandse Antillen en aansluitend van Curaçao. Dit jaar werd ze onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Top hotels sued for 'industry-wide failures' to prevent sex trafficking

NEW YORK--Landmark U.S. legal action was filed on Monday accusing several major hotel groups of profiting from sex trafficking on behalf of 13 women who claimed they were sold for sex in hotel rooms.

Agreement signed for renovation Courthouse Sint Maarten

PHILIPSBURG--Last week the Joint Court of Justice signed a construction agreement with Leeward Island Construction Company LICCOM for repairs and renovation of the historical Courthouse in the heart of Philipsburg.

Hotel art wall exceeded height allowed in building regulations

MARIGOT--The colourful murals on the perimeter wall fronting Hotel Mercure in Baie Nettle may be in jeopardy since a court ruling in Marigot deemed the height of the wall exceeds that permitted in the building regulations.