Jules Bijl benoemd tot ambassadeur in Trinidad

DEN HAAG — De Rijksministerraad heeft ingestemd met de benoeming van Jules Bijl tot nieuwe ambassadeur van Nederland in Trinidad & Tobago.
 
Jules Bijl (57) is sinds 2010 directeur van het Kabinet van de Gouverneur van Curaçao en had van 1996 tot 1999 diezelfde functie bij het Kabinet van de Gouverneur van de Nederlandse Antillen.
 
In Nederland werkte Bijl een aantal jaren als manager in de zorgsector en was hij burgemeester van de gemeente Eemnes. Hij was politiek actief voor D66.
 
De benoeming van Bijl is pas definitief na instemming van Trinidad & Tobago.

Aangepaste openingstijden balie Hof van Justitie Curaçao tot nader order

WILLEMSTAD – De balie (Front Office) van de vestiging Curaçao van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie zal tot nader order met aangepaste openingstijden werken. Vanwege technische problemen zal de Front Office beperkt open zijn.

Balie Hof van Justitie Curaçao 14 en 15 februari alleen in de ochtend geopend

WILLEMSTAD - De balie (Front Office) van de vestiging Curaçao van het Hof van Justitie heeft donderdag 14 en vrijdag 15 februari in verband met technische problemen gewijzigde openingstijden.

International banks file formal complaint at Central Bank against closure local bank accounts

WILLEMSTAD – In a letter to the Interim President of the Central Bank of Curaçao and St. Maarten, Mrs. Leila Matroos-Lasten, the Association of International Bankers in Curaçao (IBA) files a formal complaint against the closing of local bank accounts of their IBA Members.