Ivar Asjes richt nieuwe partij Pro Kòrsou op

WILLEMSTAD - Ex-premier Ivar Asjes een nieuwe partij opgericht, genaamd Propósito pa Kòrsou (‘Doel voor Curaçao’), afgekort Pro Kòrsou.
.
Doelstelling van de partij is het algemeen belang te dienen. Principes zijn: solidariteit, sociale rechtvaardigheid en deelname van alle burgers aan de ontwikkeling van het eiland. Het welzijn en de ontwikkeling van de samenleving worden daarbij op de eerste plaats gezet. 
 
De nieuwe partij gaat meedoen aan de verkiezingen in 2016.

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.