Fiscal law book 2012 Curacao en St. Maarten, BES eilanden en Aruba by PricewaterhouseCoopers

Fiscale Wetgeving 2012 Curaçao en St. Maarten, BES eilanden en Aruba - De belangrijkste belastingwetten binnen handbereik

De bundel Fiscale Wetgeving 2012 van PricewaterhouseCoopers (PwC) is een handig naslagwerk voor in de belastingpraktijk. Door het uiteenvallen van de Nederlandse Antillen nemen de verschillen toe tussen de wetgeving van Curaçao en die van St. Maarten.


U vindt in deze bundel alle relevante belastingwetten met betrekking tot directe belastingen, met inbegrip van de belangrijkste uitvoeringsbesluiten en aanverwante regelgeving. Aan het eind is een internationaal deel opgenomen met onder meer de Belastingregeling voor het Koninkrijk, de Belastingregeling voor Nederland de diverse belastingverdragen.

Downloade here>>

or go to the website of PwC >>

Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire vanwege Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september

KRALENDIJK – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Politie neemt gevaarlijke honden in beslag

WILLEMSTAD - Heden heeft het HIT-team van de politie op last van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie twee gevaarlijke honden in beslaggenomen. Dit naar aanleiding van een bijtincident dat deze zomer plaatsvond bij Koredor.

Openbaar Ministerie schikt met geldtransactiekantoren

De officier van justitie van het Parket Procureur-Generaal van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (“OM”) heeft een tweetal geldtransactiekantoren op Sint Maarten – Popular Express en Money Express - een transactie aangeboden ter voorkoming van verdere strafrechtelijke vervolging.