Blackberry etiquette-recht?!

Door mr Mirto F. Murray - Eerder schreef ik in ‘Twee Curaçaose Meesters’ over ‘Blackberryitis’, de door mij bedachte benaming voor het ziektebeeld waarbij de beide duimspieren het chronisch laten afweten door een overmatig gebruik van een Blackberry (telefoon) of elke andere smartphone of ie nou door Apple of Samsung gefabriceerd is. 

Nu sta ik stil bij wat als Blackberry etiquette door het leven zou kunnen en moeten gaan.

Lees hier het artikel Blackberry etiquette-recht?! in pdf.

mr Mirto F. Murray - SMS Attorneys at Law

Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire vanwege Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september

KRALENDIJK – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Politie neemt gevaarlijke honden in beslag

WILLEMSTAD - Heden heeft het HIT-team van de politie op last van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie twee gevaarlijke honden in beslaggenomen. Dit naar aanleiding van een bijtincident dat deze zomer plaatsvond bij Koredor.

Openbaar Ministerie schikt met geldtransactiekantoren

De officier van justitie van het Parket Procureur-Generaal van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (“OM”) heeft een tweetal geldtransactiekantoren op Sint Maarten – Popular Express en Money Express - een transactie aangeboden ter voorkoming van verdere strafrechtelijke vervolging.