Geen rectificatie voor FCW Legal

WILLEMSTAD - George Lichtveld hoeft niet te rectificeren. In een ingezonden brief in Amigoe en het Antilliaans dagblad had hij FCW Legal van Glenn Camelia een louche en onguur advocatenkantoor genoemd.

Dit in verband met hun betrokkenheid bij het nieuwe ziekenhuis.

Camalia spande een kort geding aan, maar de rechter vindt de onderbouwing van de beschuldiging van Lichtveld voldoende en onderdeel van de vrijheid van meningsuiting.

George Lichtveld werd in deze zaak bijgestaan door advocaat Roelof Bijkerk. FCW Legal werd vertegenwoordigd door advocaat Achim Henriquez.

Vonnis Camelia FCW Legal versus Lichtveld d.d. 5 april 2017

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.