Hof spreekt faillissement InselAir International BV uit

WILLEMSTAD - Het Hof heeft dinsdag 26 februari 2019 uitspraak gedaan op het hoger beroep tegen de weigering van de goedkeuring van het schuldeisersakkoord van InselAir. Ook het Hof heeft de goedkeuring (homologatie) geweigerd en de beslissing van de eerste rechter bevestigd.
 
De overnamekandidaat interCaribbean heeft geen zekerheid gesteld voor de nakoming van het schuldeisersakkoord. Tilgent Capital Trust, dat aanvankelijk bereid was om InselAir over te nemen, heeft zich teruggetrokken.
 
Het Hof heeft vervolgens het faillissement van InselAir International BV uitgesproken.
 
Tot curatoren zijn benoemd Rogier van den Heuvel, hiervoor bewindvoerder, en Stan van Liere van VanEps Kunneman VanDoorne.
 
 

Celebration 75th Anniversary Consulaire Corps CuraƧao

WILLEMSTAD - On the 22nd of April 1944, during World War II, the Consulaire Corps Curaçao was born. The 75th anniversary of the Corps was celebrated with a reception on 23 May 2019. The Governor of Curaçao, the Prime Minister, members of the Corps and many other dignitaries were present.

UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.