25 jaar celstraf voor Burney Fonseca in zaak Magnus Maximus

WILLEMSTAD - Het Gerecht in Eerste Aanleg heeft vanochjtend Burney 'Nini' Fonseca veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf in de strafzaak Magnus/Maximus.

Deze zaak betreft de moord op politicus Helmin Wiels.

De rechter ziet Fonseca als schakel tussen de opdrachtgevers en de moordenaar van Wiels. Hij zou aan Elvis Kuwas de opdracht hebben doorgegeven om Helmin Wiels te vermoorden. 

Zie hier de uitspraak

 

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.