Twee weken hechtenis en zes maanden rijontzegging voor rijden onder invloed

KRALENDIJK - Vandaag heeft het Gerecht in eerste aanleg te Bonaire de zaak behandeld tegen de verdachte J.A.T.O. , 41 geboren te Ecuador. Op 10 augustus 2018 heeft hij een ongeluk veroorzaakt met zijn voertuig terwijl hij onder invloed was van alcohol.
 
De rechter heeft de man omdat hij niet op de zitting was verschenen bij verstek veroordeeld conform de eis van de officier van justitie: twee weken hechtenis, zes maanden ontzegging van de rijbevoegdheid en de voorwaardelijke verbeurdverklaring van zijn voertuig.
 
De verdachte was al twee keer eerder veroordeeld wegens het rijden onder invloed van alcohol. De laatste keer werd hij veroordeeld tot één week hechtenis en drie maanden ontzegging van de rijbevoegdheid.

Signing legal status of police declared invalid

PHILIPSBURG–Members of the different labour unions were updated about the approved 2019 budget during an informative meeting on Monday, July 8, held by the unions Nationale Algemene Politie Bond (NAPB), Windward Islands Civil Service Union/Private Sector Union (WICSU/PSU) and Algemene Bond van Overheidspersoneel (ABVO) for all members.

Minister Andin Bikker van Aruba bezoekt Hof van Justitie op Curacao

WILLEMSTAD - Minister van Justitie en Immigratie van Aruba, Andin Bikker, heeft donderdag 11 juli een bezoek gebracht aan het Hof in Curaçao. Hij werd daarbij vergezeld door Adviseur Algemene en Juridische Zaken Milko Baiz.

Nederland grijpt in op Curacao middels aanwijzing

Aanwijzing en onderlinge regeling moeten Curaçao er financieel bovenop helpen
DEN HAAG/WILLEMSTAD - De Rijksministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een besluit tot een aanwijzing aan de regering van Curaçao genomen.