Twee weken hechtenis en zes maanden rijontzegging voor rijden onder invloed

KRALENDIJK - Vandaag heeft het Gerecht in eerste aanleg te Bonaire de zaak behandeld tegen de verdachte J.A.T.O. , 41 geboren te Ecuador. Op 10 augustus 2018 heeft hij een ongeluk veroorzaakt met zijn voertuig terwijl hij onder invloed was van alcohol.
 
De rechter heeft de man omdat hij niet op de zitting was verschenen bij verstek veroordeeld conform de eis van de officier van justitie: twee weken hechtenis, zes maanden ontzegging van de rijbevoegdheid en de voorwaardelijke verbeurdverklaring van zijn voertuig.
 
De verdachte was al twee keer eerder veroordeeld wegens het rijden onder invloed van alcohol. De laatste keer werd hij veroordeeld tot één week hechtenis en drie maanden ontzegging van de rijbevoegdheid.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.