Asjes loses case against Selikor

Ivar Asjes has lost the case in court against his former employer, waste processing company Selikor.

Asjes verliest zaak tegen Selikor

Statenvoorzitter Ivar Asjes heeft de rechtszaak tegen afvalverwerkingsbedrijf Selikor verloren. Asjes moet zijn zes maanden onterecht ontvangen salaris terugbetalen, plus rente. De Statenvoorzitter werd in 2007 benoemd als directeur van het bedrijf.

Medewerkers van Selikor spanden een kort geding aan omdat zij vonden dat de benoeming, uitgevoerd door FOL-lid Anthony Godett, zonder sollicitatie had plaatsgevonden. Uiteindelijk werd de benoeming ongeldig verklaard.

Beslag

Asjes ontving in de zes maanden dat hij de functie bekleedde, 99.000 gulden voor zijn werkzaamheden bij het bedrijf. Selikor wil het bedrag daarom terugvorderen en liet beslag leggen op de woning en bankrekening van de Statenvoorzitter. Asjes spande een rechtszaak aan tegen de beslaglegging, maar heeft deze zaak nu verloren. Volgens de rechter had Asjes in moeten schatten dat zijn benoeming afgekeurd zou worden.

23 January 2012

VanEps Kunneman VanDoorne Bonaire donates books to Watapana School

KRALENDIJK - Throughout 2015, law firm VanEps Kunneman VanDoorne donates reading books to various schools on the islands where the firm operates.

Ontslagen slapende bewaker wil weer in dienst

WILLEMSTAD – Gisteren vond de rechtszaak plaats van een bewaker die op staande voet was ontslagen omdat hij tijdens werktijd sliep. Hij wil weer in dienst van het bedrijf.

Directeur Energie Bedrijven Suriname uit functie gezet

PARAMARIBO - Minister Regillio Dodson (Natuurlijke Hulpbronnen) deelt via een persbericht officieel mee dat waarnemend directeur van de Energie Bedrijven Suriname (EBS), Willy Duiker per onmiddellijk ontlast is uit zijn functie.
disclaimer | privacy
© Dutch Caribbean Legal Portal | Website by Blinq Web Studio