Asjes loses case against Selikor

Ivar Asjes has lost the case in court against his former employer, waste processing company Selikor.

Asjes verliest zaak tegen Selikor

Statenvoorzitter Ivar Asjes heeft de rechtszaak tegen afvalverwerkingsbedrijf Selikor verloren. Asjes moet zijn zes maanden onterecht ontvangen salaris terugbetalen, plus rente. De Statenvoorzitter werd in 2007 benoemd als directeur van het bedrijf.

Medewerkers van Selikor spanden een kort geding aan omdat zij vonden dat de benoeming, uitgevoerd door FOL-lid Anthony Godett, zonder sollicitatie had plaatsgevonden. Uiteindelijk werd de benoeming ongeldig verklaard.

Beslag

Asjes ontving in de zes maanden dat hij de functie bekleedde, 99.000 gulden voor zijn werkzaamheden bij het bedrijf. Selikor wil het bedrag daarom terugvorderen en liet beslag leggen op de woning en bankrekening van de Statenvoorzitter. Asjes spande een rechtszaak aan tegen de beslaglegging, maar heeft deze zaak nu verloren. Volgens de rechter had Asjes in moeten schatten dat zijn benoeming afgekeurd zou worden.

23 January 2012

Voormalige consul Aruba Carvajal zou dood in hotel Caracas gevonden zijn

WILLEMSTAD – Hugo Carvajal, de man die bijna consul-generaal van Venezuela werd in Aruba, zou zaterdag dood zijn gevonden in een hotel in Caracas volgens nieuwsblog No Era Penal en sociale media in Venezuela.

Lei di Bion afgekondigd per 1 september

WILLEMSTAD — De landsverordening ter bevordering van de werkgelegenheid voor jeugdige werkzoekenden is per 1 september afgekondigd.

Samenwerking OM Sint Maarten en OM CuraƧao in onderzoek Accordion

WILLEMSTAD / PHILIPSBURG- In het onderzoek “Accordion” is er tussen het OM Curacao en OM Sint Maarten grondig onderzoek gedaan naar de mogelijke betrokkenheid van douanemensen en airportmedewerkers in beide landen.
disclaimer | privacy
© Dutch Caribbean Legal Portal | Website by Blinq Web Studio