Hyatt verliest kort geding

WILLEMSTAD – Hyatt heeft het kort geding tegen Santa Barbara Hospitality N.V verloren. Dat meldt Radio Hoyer 2.

 
De N.V stuurde in de nacht van 15 december het management van Hyatt weg, omdat Hyatt haar doelstellingen voor de inkomsten van 2011 met bijna 12 miljoen dollar zou hebben gemist.
 
“De slotsom is dat een voorziening als gevraagd volgens het recht van Illinois niet mogelijk is en dat dus ook de arbiters niet in de door Hyatt verzochte zin zullen kunnen beslissen”, zo luidt het vonnis. “Een eventuele toewijzing zou de oude situatie dan ook hooguit voor een paar maanden kunnen herstellen, namelijk tot aan de uitspraak van de arbiters en dat zou alleen maar meer opschudding en verwarring geven, een ongewenste situatie. Bovendien heeft Santa Barbara gesteld dat haar investeerders weigeren nog langer bij te dragen zolang Hyatt het management blijft voeren. Dat zou betekenen dat terugkeer van Hyatt op korte termijn zou leiden tot het faillissement van Santa Barbara en sluiting van het hotel, wat evenmin wenselijk voorkomt,” aldus het vonnis.
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.