Overname RSA door Fatum General Insurance afgerond

WILLEMSTAD – Fatum General Insurance N.V. heeft vandaag de overname van het geplaatste aandelenkapitaal van Royal & Sun Alliance Insurance (Antilles) N.V. van de RSA Group en MCB afgerond. Alle benodigde goedkeuringen door de Centrale Bank van Curaçao en St. Maarten en Aruba zijn hierin verleend.

 
In de komende maanden is het de bedoeling de activiteiten van RSA volledig te laten opgaan in die van Fatum. De merknaam Fatum gaat op alle markten ook de merknaam RSA gaan vervangen.
 
De bestaande klanten van RSA worden volgens Fatum “naar verwachting op geen enkele manier benadeeld bij de afronding van deze transactie. Zij kunnen blijven rekenen op dezelfde vertrouwde service, dezelfde producten, voorwaarden en premies. Zij kunnen ook gebruik blijven maken van de diensten van hun huidige broker. Daarnaast zal de wijze van premiebetaling tot nader order niet wijzigen.”
 
Related article:

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

WILLLEMSTAD - In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de apartneruniversiteiten van de UoC.

Raad van Ministers op bezoek bij Gouverneur

WILLEMSTAD – Elke vier maanden nodigt de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de Raad van Ministers uit voor een werklunch.

First Management Agreement Aruba signed

ORANJESTAD - A scoop on Aruba, where the Minister of Spatial Development, Infrastructure and the Environment Otmar Oduber and Fundacion Parke Nacional Aruba signed a management agreement for the first time on August 26.