Overname RSA door Fatum General Insurance afgerond

WILLEMSTAD – Fatum General Insurance N.V. heeft vandaag de overname van het geplaatste aandelenkapitaal van Royal & Sun Alliance Insurance (Antilles) N.V. van de RSA Group en MCB afgerond. Alle benodigde goedkeuringen door de Centrale Bank van Curaçao en St. Maarten en Aruba zijn hierin verleend.

 
In de komende maanden is het de bedoeling de activiteiten van RSA volledig te laten opgaan in die van Fatum. De merknaam Fatum gaat op alle markten ook de merknaam RSA gaan vervangen.
 
De bestaande klanten van RSA worden volgens Fatum “naar verwachting op geen enkele manier benadeeld bij de afronding van deze transactie. Zij kunnen blijven rekenen op dezelfde vertrouwde service, dezelfde producten, voorwaarden en premies. Zij kunnen ook gebruik blijven maken van de diensten van hun huidige broker. Daarnaast zal de wijze van premiebetaling tot nader order niet wijzigen.”
 
Related article:

Geen vervolging vrachtwagenchauffeur voor dodelijk ongeval

KRALENDIJK - Op 11 september 2018 vond er zeer ernstig verkeersongeval plaats op de Kaya Korona. De bestuurder van een vrachtauto raakte de macht over het stuur kwijt en reed tegen een tegemoet komende auto aan.

Boetes OM voor “niet-registreren” makelaars en autohandelaren

WILLEMSTAD - Naar aanleiding van een aangifte van de FIU (Financial Intelligence Unit Curacao) in april 2019, heeft het OM 44 transactievoorstellen doen uitgaan naar makelaars en autohandelaren.

Gezaghebber Bonaire wordt niet vervolgd

KRALENDIJK - De gezaghebber van Bonaire, de heer E.E. Rijna, wordt door het Openbaar Ministerie niet vervolgd wegens overtreding van vergunningvoorschriften door het bedrijf Bon Recycling BV.