Garnet sluit collectieve overeenkomst af met ENNIA

WILLEMSTAD -- Onlangs hebben Garnet NV en ENNIA een overeenkomst getekend, waarbij de secundaire arbeidsvoorwaarden voor het personeel aanzienlijk worden verbeterd.
 
Alle personeelsleden zijn per heden verzekerd voor een overlijdensrisicoverzekering, een ongevallenverzekering en een pensioenregeling bij ENNIA.  
 
Garnet is een elektrotechnisch installatiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de branche. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd en modern installatiebedrijf met 30 medewerkers. Als een van de weinige in de branche is Garnet volledig gecertificeerd voor alle bedrijfsaspecten en de uitvoering daarvan. De continue focus op ontwikkeling van kennis en vaardigheden bij het personeel, hebben het mogelijk gemaakt dat Garnet de nodige kwaliteitscertificaten bezit. Het bedrijf levert naast standaard elektrotechnische en zwakstroom installaties, domotica (huisautomatisering) en zonnestroom systemen. Tevens doet zij volledig inspectie en onderhoud op deze installaties.
 
“De afgesloten pensioenregeling tussen ons bedrijf en ENNIA zien wij als een investering in onze medewerkers. Investeren in het personeel is van cruciaal belang om de hoge graad van service en kwaliteit die wij nastreven, te garanderen aan onze afnemers. Met de juiste aandacht kan een bedrijf goed gemotiveerde en gekwalificeerde mensen aan zich binden”, aldus de heer German Isidora, directeur van Garnet.
 
Op de foto:
German Isidora, directeur Garnet, een aantal personeelsleden van Garnet samen met Reinald Curiel, Commercieel Directeur van ENNIA, Maresca Albertus en Janice Sicking-Martina, allebei Accountmanager Pension and Employee Benefits van ENNIA

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.