Loyens & Loeff sluit kantoor in Eindhoven

NETHERLANDS - Loyens & Loeff is sinds deze week officieel vertrokken uit Eindhoven. De vestiging aan de Parklaan heeft de deuren gesloten gesloten; de 33 medewerkers – van wie 16 fiscale adviseurs - werken voortaan vanuit het hoofdkantoor aan de Rotterdamse Blaak.
 
Economische factoren – de economie in Eindhoven groeide ondanks de crisis gestaag door – speelden volgens woordvoerder Pauline de Hek geen rol in het besluit om de Eindhovense kantoor te sluiten. De vestiging was uitsluitend bedoeld voor fiscaal en notarieel advies, aan zowel overheden en financiële instellingen als regionale ondernemingen. “Het is moeilijker gebleken om vanuit een kleiner kantoor zulke specialistische kennis aan te bieden”, zegt De Hek. “Vanuit één groot kantoor gaat dat makkelijker. De sluiting van het Eindhovense kantoor is zodoende vooral van praktische aard.”
 
Loyens & Loeff denkt niet dat de sluiting ertoe zal leiden dat cliënten uit Eindhoven en regio hun heil bij concurrenten zullen zoeken. Zij zouden ook niets moeten merken van de verhuizing van de Eindhovense medewerkers naar Rotterdam. “Onze gecombineerde juridische en fiscale kennis is dermate groot dat cliënten ons zullen blijven vinden”, aldus De Hek . “Bovendien zoeken wij de klanten net zo makkelijk op. Aan onze dienstverlening verandert niets.”
 
In het pand aan de Parklaan is inmiddels een nieuw advocatenkantoor gevestigd: Sliepenbeek Van Coolwijk.
 
(Advocatie)
 
 
Loyens & Loeff is gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden.
Loyens & Loeff heeft ook kantoren op Aruba en Curacao.
De kantoren buiten de Benelux richten zich onder andere op fusies, overnames, private equity transacties, internationale holdingstructureringen met speciale aandacht voor de Benelux, internationale fiscale planning, vastgoedinvesteringen en advisering van vermogende particulieren.

Vestiging Curaçao Hof van Justitie gesloten op vrijdag 3 juli 2020

WILLEMSTAD– De vestiging Curaçao van het Hof van Justitie is op vrijdag 3 juli 2020, de dag na Dia di Bandera, gesloten. Het personeel heeft een arbeidstijdverkorting dag (ATV).

Universiteit van Curaçao start nieuwe opleiding International Hospitality & Tourism Management

WILLEMSTAD - De Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen van de Universiteit van uraçao Dr. Moises da Costa Gomez start in augustus 2020 met een nieuwe opleiding: Bachelor in International Hospitality & Tourism Management.

Unanimous support for law to restore Statia democracy

THE HAGUE/STATIA--The Second Chamber of the Dutch Parliament on Tuesday unanimously approved the law proposal to phase out Dutch supervision and gradually restore democracy in St. Eustatius.