Gerard Van den Tweel opent Supermarket in Suriname

PARAMARIBO - De honorair consul van Suriname in Nederland Gerard van den Tweel gaat een pilotwinkel openen in het centrum van Paramaribo. De AH-ondernemer uit Nijkerk begint onder de naam Van den Tweel Supermarket een test in de hoofdstad van Suriname.
Dat meldt Distrifood.
 
‘Als honorair consul van Suriname weet ik dat er in dat land veel vraag is naar producten van Albert Heijn. Wanneer de pilot slaagt, mikken we op een grote winkel aan de ring van Paramaribo. Daarnaast zie ik ook kansen met partijenhandel in Suriname. Daar gaan we dus ook mee beginnen’, zegt de multifranchiser tegen Distrifood.
 
Sinds november 2011 heeft de multifranchiser op Bonaire een Van den Tweel Supermarket. De zogeheten Van den Tweel Groep van de multifranchiser heeft inmiddels vijf supermarkten in het Caraïbisch gebied. Dit zijn Ling & Sons op Aruba, Van den Tweel Supermarket en Voordeelmarkt Warehouse op Bonaire en Albert Heijn Zeelandia en Van den Tweel Supermarket Jan Thiel op Curaçao. 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.