RBC Bank Aruba overvallen

ORANJESTAD – Drie mannen hebben gistermiddag een gewapende overal gepleegd op een filiaal van RBC Royal Bank in Palm Beach op Aruba. Dat meldt de Arubaanse politie.

 
De overvallers dwongen het personeel en klanten op de grond te gaan liggen. Na de daad vluchtten de daders in auto met getinte ramen.
 
De overvallers hebben waarschijnlijk ook hun wapens gebruikt, de politie vond namelijk buiten het pand vier hulzen. De vluchtauto is kort na de overval aangetroffen in Noord. Waarschijnlijk hebben de daders getracht de auto in brand te steken voordat dat zij in een andere auto zijn gevlucht.
 
Hoeveel de overvallers hebben buitgemaakt is nog niet duidelijk. Van de daders ontbreekt ook nog ieder spoor. Wel heeft de politie signalementen van de overvallers; zij hebben een kort postuur, zijn licht van kleur en hebben kort zwart haar. De Arubaanse politie verzoekt een ieder die denkt meer informatie te hebben over deze gewapende overval dit door geven via de tiplijn 11141 of de centrale op telefoonnummer 100.

Celebration 75th Anniversary Consulaire Corps CuraƧao

WILLEMSTAD - On the 22nd of April 1944, during World War II, the Consulaire Corps Curaçao was born. The 75th anniversary of the Corps was celebrated with a reception on 23 May 2019. The Governor of Curaçao, the Prime Minister, members of the Corps and many other dignitaries were present.

UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.