Politie flyer onderzoek moord Wiels

WILLEMSTAD - In het grote opsporingsonderzoek naar de dader(s) van de moord op Helmin Wiels op 5 mei j.l. heeft de politie in het kader van het zogenaamde "passantenonderzoek" bijgaande flyer gepubliceerd.

Bij een passantenonderzoek gaan politieagenten een bepaalde wijk of gebied in en plannen van tevoren welke vragen van belang zijn voor het onderzoek. Op een folder die wordt achtergelaten staan de van tevoren bedachte vragen en ook telefoonnummers waar men terechtkan voor informatie. Het doel van een passantenonderzoek is om zo veel mogelijk mensen te spreken die op de dag in kwestie iets hebben gehoord of gezien wat van belang kan zijn in het onderzoek naar de moord op Wiels.

Crashed Defence helicopter just completed border patrol

ORANJESTAD/THE HAGUE--The Dutch Defence helicopter that crashed near Aruba on Sunday afternoon was on its way back to Curaçao from a border patrol flight above the sea.

Leerorkest Bonaire opgericht

KRALENDIJK - Onderwijs, cultuur en sociale opvoeding blijven belangrijk, ook tijdens een internationale pandemie. Na succesvolle initiatieven in Nederland, Curaçao en Aruba, is er recent ook een Leerorkest op Bonaire opgericht.

Vierde ‘Moot Court’ van UoC-studenten bij het Gerecht

WILLEMSTAD - Maandag 6 en vrijdag 10 juli is een aantal bijzondere zittingen gehouden in het Gerecht. Studenten van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) hebben het vak ‘Moot Court’, oftewel oefenrechtbank, afgesloten met pleitsessies met echte rechters van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie.