Veroordelingen voor moord ex-Miss Venezuela

CARACAS — De drie mannen die de moord op een voormalige Miss Venezuela en haar Britse ex-echtgenoot hebben bekend, zijn allemaal tot minstens 24 jaar gevangenis veroordeeld.
 
Dat meldt La Chispa op basis van informatie van The Guardian.
 
Monica Spear (29), een soap actrice, en Thomas Berry (39) kwamen om bij een aanval toen hun auto het begaf in het midden van Venezuela in januari dit jaar. Het incident leidde tot veel protest tegen het geweld in Venezuela, dat tot het ergste in de wereld behoort.

Marinier krijgt drie maanden voor veroorzaken auto-ongeluk

PHILIPSBURG/ARNHEM – Meer dan een jaar na dato krijgt Patricia Lynch naar eigen zeggen eindelijk erkenning: de Nederlandse marinier die haar in de nacht van 4 mei 2019 meesleepte in een auto-ongeluk op Sint-Maarten, krijgt drie maanden militaire detentie.

Kabinet verlengt steunpakket voor Caribisch Nederland

DEN HAAG - Het kabinet heeft besloten om het steun- en herstelpakket voor inwoners en bedrijven op Bonaire, Sint-Eustatius en Saba, vanwege het coronavirus, met nog eens negen maanden te verlengen tot 12 juli 2021.

CFT warns St. Maarten that loan is illegal

THE HAGUE--The Committee for Financial Supervision (CFT) on Monday admonished St. Maarten Finance Minister Ardwell Irion for issuing a loan on the local capital market without prior permission.