Vrouw gearresteerd voor oplichting toeristen

WILLEMSTAD - Gisteren werd een 30-jarige Nederlandse vrouw gearresteerd wegens oplichting. De arrestatie vond plaats bij haar huis aan de Dr. Maalweg. De vrouw had verschillende toeristen uit Nederland voorgespiegeld een onderkomen te regelen op het eiland.
 
De toeristen moesten vooruitbetalen moesten, maar toen ze op CuraƧao arriveerden was er van de vrouw geen spoor en bleek er ook niets geregeld te zijn.
 
Nadat de vrouw werd gearresteerd is haar huis doorzocht en zijn diverse artikelen waaronder documenten in beslag genomen voor nader onderzoek. De vrouw is na voorgeleiding ingesloten.
 
Bron: Paradise FM
 
 

Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire vanwege Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september

KRALENDIJK – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Politie neemt gevaarlijke honden in beslag

WILLEMSTAD - Heden heeft het HIT-team van de politie op last van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie twee gevaarlijke honden in beslaggenomen. Dit naar aanleiding van een bijtincident dat deze zomer plaatsvond bij Koredor.

Openbaar Ministerie schikt met geldtransactiekantoren

De officier van justitie van het Parket Procureur-Generaal van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (“OM”) heeft een tweetal geldtransactiekantoren op Sint Maarten – Popular Express en Money Express - een transactie aangeboden ter voorkoming van verdere strafrechtelijke vervolging.