Bewaker school neergeschoten

WILLEMSTAD — Bij een school in Kura Piedra is vannacht een bewaker neergeschoten.
 
De man was daar om de school te controleren, toen hij plotseling onaangenaam verrast werd door twee gemaskerde en gewapende mannen die van achter een muur opdoken. Op hetzelfde moment schoten ze volgens het slachtoffer op hem. Hij werd geraakt in de buik en de linkerpols.
 
Het slachtoffer verklaarde dat hij in zijn auto heeft weten te stappen om hulp te zoeken, maar dat hij ter hoogte van een snèk op de kruising van de Churchillweg en de Seru Fortunaweg in elkaar is gezakt op de stoep. Daar troffen de agenten van de gealarmeerde patrouille de man aan. Een ambulance vervoerde hem naar het ziekenhuis voor medische behandeling. 
 
De agenten troffen bij de school in kwestie drie hulzen aan, die in beslag zijn genomen voor het onderzoek.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.