Dode vrouw Rincon mogelijk vergiftigd

KRALENDIJK - Het lichaam van de 72 -jarige Lilia Seraus is terug op Bonaire. Haar lichaam was in Nederland voor een gerechtelijke sectie. Het onderzoeksteam is in afwachting van de definitieve resultaten van deze sectie.
 
De vrouw werd 9 januari dood gevonden in haar huis in Rincon. De politiearts constateerde in eerste instantie dat zij een natuurlijke dood was gestorven. Maar na de begrafenis kwamen er aanwijzingen dat er mogelijk opzet in het spel was. Haar lichaam is toen opgegraven en voor sectie naar Nederland gestuurd. Daar wordt gekeken naar mogelijk giftige stoffen in het lichaam.
 
De politie roept mensen op zich te melden, die mevrouw Seraus na begin november 2015 nog hebben gezien of gesproken, Ook mensen die bezoekers op haar erf of in de woning hebben gezien wordt gevraagd zich te melden via telefoonnummer +5997 158 000 of +5997 178 000 of via de tiplijn +5997 177 251
 
Persbureau Curacao

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.