Schutters schietfilmpje Curaçao aangehouden

WILLEMSTAD - Op Curaçao zijn gisteren de drie jongens opgepakt die te zien zijn in een schietfilmpje dat deze week in het nieuws kwam.
Dat gebeurde woensdag aan het eind van de middag in de wijk Buena Vista. Het gaat om drie mannen tussen de 23 en 27 jaar oud, alle drie geboren op Curaçao.
 
Op het filmpje was te zien hoe twee van hen vanuit de auto hun pistool leegschoten op straat.
 
Een man die herkenbaar in beeld kwam is aangehouden. De twee anderen droegen een masker; van hen moet nu worden uitgezocht of zij daadwerkelijk in de auto zaten.
 
De man die alles filmde wordt nog gezocht.
 
Bron: NOS

Signing legal status of police declared invalid

PHILIPSBURG–Members of the different labour unions were updated about the approved 2019 budget during an informative meeting on Monday, July 8, held by the unions Nationale Algemene Politie Bond (NAPB), Windward Islands Civil Service Union/Private Sector Union (WICSU/PSU) and Algemene Bond van Overheidspersoneel (ABVO) for all members.

Minister Andin Bikker van Aruba bezoekt Hof van Justitie op Curacao

WILLEMSTAD - Minister van Justitie en Immigratie van Aruba, Andin Bikker, heeft donderdag 11 juli een bezoek gebracht aan het Hof in Curaçao. Hij werd daarbij vergezeld door Adviseur Algemene en Juridische Zaken Milko Baiz.

Nederland grijpt in op Curacao middels aanwijzing

Aanwijzing en onderlinge regeling moeten Curaçao er financieel bovenop helpen
DEN HAAG/WILLEMSTAD - De Rijksministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een besluit tot een aanwijzing aan de regering van Curaçao genomen.