Schutters schietfilmpje Curaçao aangehouden

WILLEMSTAD - Op Curaçao zijn gisteren de drie jongens opgepakt die te zien zijn in een schietfilmpje dat deze week in het nieuws kwam.
Dat gebeurde woensdag aan het eind van de middag in de wijk Buena Vista. Het gaat om drie mannen tussen de 23 en 27 jaar oud, alle drie geboren op Curaçao.
 
Op het filmpje was te zien hoe twee van hen vanuit de auto hun pistool leegschoten op straat.
 
Een man die herkenbaar in beeld kwam is aangehouden. De twee anderen droegen een masker; van hen moet nu worden uitgezocht of zij daadwerkelijk in de auto zaten.
 
De man die alles filmde wordt nog gezocht.
 
Bron: NOS

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.

Venezuela reopens borders with Brazil and Aruba

ORANJESTAD/CARACAS - Venezuela is reopening its borders with Brazil and the Caribbean island of Aruba, Venezuela's Economy Vice President Tareck El Aissami said on Friday.