Oproep aan publiek; 2 verdachten gezocht

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao en het korps Politie Curaçao (KPC) vragen de huklp van het publiek bij het opsporen van twee mannen, die betrokken waren bij de schietpartij omgeving van discotheek Spoonz in Saliña op 25 januari 2018.
 
Het OM en de politie hebben twee foto's van de mannen verspreid en vragen het publiek wie deze mannen kent en wie hun verblijfplaats weet. Deze mannen zijn vuurwapengevaarlijk.
 
Bijzondere aandacht wordt gevraagd voor de tatoeages op de linkerhand van een van de verdachten. Op 25 januari 2018 had hij tevens een dun lang staartje in de nek.
 
Informatie over de verdachten kan worden doorgegeven aan de politie via telefoonnummer 911 of geheel anoniem via telefoon 108.
 

Celebration 75th Anniversary Consulaire Corps CuraƧao

WILLEMSTAD - On the 22nd of April 1944, during World War II, the Consulaire Corps Curaçao was born. The 75th anniversary of the Corps was celebrated with a reception on 23 May 2019. The Governor of Curaçao, the Prime Minister, members of the Corps and many other dignitaries were present.

UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.