Cocaine gevonden in container marinebasis Parera

WILLEMSTAD - Op de marinebasis te Parera is tijdens een strafrechtelijke doorzoeking op vrijdag 28 juni een partij cocaïne in beslag genomen. De cocaïne bevond zich in een container die gereed stond om naar Nederland te worden vervoerd.
 
In de container bevonden zich persoonlijke uitrustingsgoederen.
 
De zoeking werd verricht door de Koninklijke Marechaussee onder leiding van de officier van justitie van het openbaar ministerie te Curaçao. De zoeking vond plaats op het terrein van Defensie. Door Defensie is al de nodige medewerking verleend aan de strafrechtelijke doorzoeking.
 
Er zal nader strafrechtelijk onderzoek naar de in beslag genomen drugs plaatsvinden. In het belang van dat onderzoek kunnen op dit moment geen verdere mededelingen worden gedaan.

Burgemeester Aboutaleb op werkbezoek naar CuraƧao en Colombia

ROTTERADM/WILLEMSTAD - Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam gaat van 21 tot en met 30 september op werkbezoek naar Curaçao en Colombia.

Zero Tolerance will be vigilant during passing of Hurricane Jerry

PHILIPSBURG - As the island prepares for the approaching Hurricane Jerry, the Sint Maarten Police Force and the Public Prosecution Service would like to highlight the focus points of the Zero Tolerance Policy.

Nabestaanden marineduiker willen zwaardere aanklacht voor duikongeval Curacao

WILLEMSTAD/NEDERLAND - Nabestaanden van de 23-jarige marineduiker die in 2015 omkwam bij een duikongeluk op Curaçao, willen dat vier betrokken militairen worden vervolgd wegens dood door schuld.