Beloning voor tip over brandstichting in belastingkantoor Curaçao

WILLEMSTAD - De politie op Curaçao heeft dinsdag een beloning van 5.000 Antilliaanse gulden uitgeloofd om een brand in het belastingkantoor op het eiland op te lossen. Dat werd vorige week zeer ernstig beschadigd door de brand.
 
De politie liet na enkele dagen onderzoek weten dat er sprake is geweest van brandstichting. Op een uitgegeven video is te zien hoe een auto in de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 augustus rond 3 uur 's ochtends naar het pand rijdt. Twee mannen stappen uit om daarna snel weer in de auto weg te rijden. Korte tijd later begint de brand in het gebouw.
 
De schade is aanzienlijk. Sommige diensten, waaronder die van achterstallige betalingen, kent heel veel brandschade. Ook het gebouw is er slecht aan toe.

Agreement signed for renovation Courthouse Sint Maarten

PHILIPSBURG--Last week the Joint Court of Justice signed a construction agreement with Leeward Island Construction Company LICCOM for repairs and renovation of the historical Courthouse in the heart of Philipsburg.

Hotel art wall exceeded height allowed in building regulations

MARIGOT--The colourful murals on the perimeter wall fronting Hotel Mercure in Baie Nettle may be in jeopardy since a court ruling in Marigot deemed the height of the wall exceeds that permitted in the building regulations.

Nederlandse militairen helpen bij beveiliging Venezolanen op Curaçao

WILLEMSTAD - Nederlandse militairen en marechaussees gaan op Curaçao helpen bij het beveiligen van migranten uit Venezuela, die vastzitten in extra opvangplekken. Ze zitten daar omdat de SDKK-gevangenis op het eiland overvol zit.