Beloning voor tip over brandstichting in belastingkantoor Curaçao

WILLEMSTAD - De politie op Curaçao heeft dinsdag een beloning van 5.000 Antilliaanse gulden uitgeloofd om een brand in het belastingkantoor op het eiland op te lossen. Dat werd vorige week zeer ernstig beschadigd door de brand.
 
De politie liet na enkele dagen onderzoek weten dat er sprake is geweest van brandstichting. Op een uitgegeven video is te zien hoe een auto in de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 augustus rond 3 uur 's ochtends naar het pand rijdt. Twee mannen stappen uit om daarna snel weer in de auto weg te rijden. Korte tijd later begint de brand in het gebouw.
 
De schade is aanzienlijk. Sommige diensten, waaronder die van achterstallige betalingen, kent heel veel brandschade. Ook het gebouw is er slecht aan toe.

Burgemeester Aboutaleb op werkbezoek naar Curaçao en Colombia

ROTTERADM/WILLEMSTAD - Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam gaat van 21 tot en met 30 september op werkbezoek naar Curaçao en Colombia.

Zero Tolerance will be vigilant during passing of Hurricane Jerry

PHILIPSBURG - As the island prepares for the approaching Hurricane Jerry, the Sint Maarten Police Force and the Public Prosecution Service would like to highlight the focus points of the Zero Tolerance Policy.

Nabestaanden marineduiker willen zwaardere aanklacht voor duikongeval Curacao

WILLEMSTAD/NEDERLAND - Nabestaanden van de 23-jarige marineduiker die in 2015 omkwam bij een duikongeluk op Curaçao, willen dat vier betrokken militairen worden vervolgd wegens dood door schuld.