Behandeling Moordzaak Palu Blanku op andere locatie

WILLEMSTAD – Op 5 februari zal de moordzaak Palu Blanku worden behandeld. G.G.G.J. en C.R. worden verdacht van dit misdrijf. De behandeling van de moordzaak vindt plaats in Marjorie’s Palace te Peruweg 192.
Het Hof heeft op 5 februari 2021 geen andere geschikte ruimte en wijkt daarom uit naar deze alternatieve locatie.
 
De zitting is openbaar en begint om 9.30 uur in de ochtend; publiek en pers hoeven zich niet vooraf aan te melden. Maar gezien de Covid-19 maatregelen die ook op deze locatie getroffen moeten worden, zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar voor publiek. Volgorde van toewijzing is wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 
Het is niet toegestaan om tassen en/of andere bagage mee het gebouw in te nemen. Bezoekers moeten een geldige ID en mondkapje bij te hebben. Autosleutels en medicatie (indien nodig) kunnen meegenomen worden in een klein transparante plastic zakje.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.