5 May - 2nd Spigthoff Night Golf Tournament

CURACAO - 5 May 2012 - 2nd Spigthoff Night Golf Tournament at Blue Bay. The proceeds of this night (including the auction) will go to support the Curacao athletes who want to participate in the 2012 Olympic Games.

Spigthoff Night Golf Tournament

Curaçaose sporters met een Olympische droom staan zaterdag centraal tijdens het Spigthoff Night Golf Tournament. Met het toernooi, georganiseerd door ELEQT en Blue Bay Curaçao & Beach Resort, wordt geld ingezameld voor de sporters om hun droom na te jagen.

De Curaçaose sprinter Churandy Martina gaat al naar de Olympische Spelen in Londen. Er zijn meer Curaçaose atleten met deze ambitie, maar voor hen lijkt een Olympische droom al voor dat het toernooi begint te mislukken. Spigthoff Nightgolf wil deze atleten een helpende hand bieden.

Fondsenwerving
Het sociale netwerk ELEQT wil tijdens het toernooi geld ophalen voor de Curaçaose Olympische atleten. ELEQT en Blue Bay hebben als doel om namens hoofdsponsor Spigthoff fondsen te verwerven voor NAOC, de organisatie die Curaçaose sporters helpt om naar de Olympische Spelen te kunnen.

Glow in the dark
Tijdens het Spigthoff Night Golf Tournament spelen in totaal elf teams van zes spelers met ‘glow in the dark’ golfballen op de verlichte golfbaan van Blue Bay. De spelers werken hierbij in totaal vijf holes af. Naast het golfen zijn er ook diverse activiteiten voor de toeschouwers  zoals ‘putting challenge’ en een ‘hit the target challenge’, waarmee prijzen te winnen zijn.

Informatie
Het toernooi begint zaterdag voor de deelnemers om 17.30 uur en toeschouwers zijn vanaf 18.00 uur welkom. Rond 22.00 uur verwacht de organisatie klaar te zijn voor de veiling en de prijsuitreiking. De entree bedraagt 25 gulden voor leden van ELEQT en Blue Bay Curaçao. Niet-leden betalen 35 gulden.

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.

Venezuela reopens borders with Brazil and Aruba

ORANJESTAD/CARACAS - Venezuela is reopening its borders with Brazil and the Caribbean island of Aruba, Venezuela's Economy Vice President Tareck El Aissami said on Friday.