5 May - 2nd Spigthoff Night Golf Tournament

CURACAO - 5 May 2012 - 2nd Spigthoff Night Golf Tournament at Blue Bay. The proceeds of this night (including the auction) will go to support the Curacao athletes who want to participate in the 2012 Olympic Games.

Spigthoff Night Golf Tournament

Curaçaose sporters met een Olympische droom staan zaterdag centraal tijdens het Spigthoff Night Golf Tournament. Met het toernooi, georganiseerd door ELEQT en Blue Bay Curaçao & Beach Resort, wordt geld ingezameld voor de sporters om hun droom na te jagen.

De Curaçaose sprinter Churandy Martina gaat al naar de Olympische Spelen in Londen. Er zijn meer Curaçaose atleten met deze ambitie, maar voor hen lijkt een Olympische droom al voor dat het toernooi begint te mislukken. Spigthoff Nightgolf wil deze atleten een helpende hand bieden.

Fondsenwerving
Het sociale netwerk ELEQT wil tijdens het toernooi geld ophalen voor de Curaçaose Olympische atleten. ELEQT en Blue Bay hebben als doel om namens hoofdsponsor Spigthoff fondsen te verwerven voor NAOC, de organisatie die Curaçaose sporters helpt om naar de Olympische Spelen te kunnen.

Glow in the dark
Tijdens het Spigthoff Night Golf Tournament spelen in totaal elf teams van zes spelers met ‘glow in the dark’ golfballen op de verlichte golfbaan van Blue Bay. De spelers werken hierbij in totaal vijf holes af. Naast het golfen zijn er ook diverse activiteiten voor de toeschouwers  zoals ‘putting challenge’ en een ‘hit the target challenge’, waarmee prijzen te winnen zijn.

Informatie
Het toernooi begint zaterdag voor de deelnemers om 17.30 uur en toeschouwers zijn vanaf 18.00 uur welkom. Rond 22.00 uur verwacht de organisatie klaar te zijn voor de veiling en de prijsuitreiking. De entree bedraagt 25 gulden voor leden van ELEQT en Blue Bay Curaçao. Niet-leden betalen 35 gulden.

Signing legal status of police declared invalid

PHILIPSBURG–Members of the different labour unions were updated about the approved 2019 budget during an informative meeting on Monday, July 8, held by the unions Nationale Algemene Politie Bond (NAPB), Windward Islands Civil Service Union/Private Sector Union (WICSU/PSU) and Algemene Bond van Overheidspersoneel (ABVO) for all members.

Minister Andin Bikker van Aruba bezoekt Hof van Justitie op Curacao

WILLEMSTAD - Minister van Justitie en Immigratie van Aruba, Andin Bikker, heeft donderdag 11 juli een bezoek gebracht aan het Hof in Curaçao. Hij werd daarbij vergezeld door Adviseur Algemene en Juridische Zaken Milko Baiz.

Nederland grijpt in op Curacao middels aanwijzing

Aanwijzing en onderlinge regeling moeten Curaçao er financieel bovenop helpen
DEN HAAG/WILLEMSTAD - De Rijksministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een besluit tot een aanwijzing aan de regering van Curaçao genomen.