College UNA over meertaligheid 16 oktober

WILLEMSTAD - De Algemene Faculteit van de Universiteit van de Nederlandse Antillen nodigt u uit tot het bijwonen van een openbaar college in het kader van de Masteropleiding Special Educational Needs. Het college is getiteld: “Meertaligheid en onderwijs in het Caribisch gebied.” Spreker: dr. Frans Teunissen
 
Dr. Frans Teunissen is taalkundige en deskundig op het gebied van meertalig onderwijs. Tegenwoordig is hij Onderwijskundig adviseur bij Teunissen Onderwijsadvies. Dr. Teunissen is bekend met de taalsituatie op de Benedenwindse eilanden. Hij heeft in het verleden begeleiding gegeven bij het schrijven van leermiddelen voor de basisvorming op Aruba en heeft in 2008 in opdracht van het Ministerie van Onderwijs van Aruba een rapport geschreven over vreemdetalenonderwijs aan jonge kinderen op Aruba.
 
 
Datum : woensdag 16 oktober 2013
Plaats : Aula UNA
Tijd : 19.30-21.00 uur
Toegang : gratis
Voertaal : Nederlands
 
 
 
 
 
 
 
 

Signing legal status of police declared invalid

PHILIPSBURG–Members of the different labour unions were updated about the approved 2019 budget during an informative meeting on Monday, July 8, held by the unions Nationale Algemene Politie Bond (NAPB), Windward Islands Civil Service Union/Private Sector Union (WICSU/PSU) and Algemene Bond van Overheidspersoneel (ABVO) for all members.

Minister Andin Bikker van Aruba bezoekt Hof van Justitie op Curacao

WILLEMSTAD - Minister van Justitie en Immigratie van Aruba, Andin Bikker, heeft donderdag 11 juli een bezoek gebracht aan het Hof in Curaçao. Hij werd daarbij vergezeld door Adviseur Algemene en Juridische Zaken Milko Baiz.

Nederland grijpt in op Curacao middels aanwijzing

Aanwijzing en onderlinge regeling moeten Curaçao er financieel bovenop helpen
DEN HAAG/WILLEMSTAD - De Rijksministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een besluit tot een aanwijzing aan de regering van Curaçao genomen.