College UNA over meertaligheid 16 oktober

WILLEMSTAD - De Algemene Faculteit van de Universiteit van de Nederlandse Antillen nodigt u uit tot het bijwonen van een openbaar college in het kader van de Masteropleiding Special Educational Needs. Het college is getiteld: “Meertaligheid en onderwijs in het Caribisch gebied.” Spreker: dr. Frans Teunissen
 
Dr. Frans Teunissen is taalkundige en deskundig op het gebied van meertalig onderwijs. Tegenwoordig is hij Onderwijskundig adviseur bij Teunissen Onderwijsadvies. Dr. Teunissen is bekend met de taalsituatie op de Benedenwindse eilanden. Hij heeft in het verleden begeleiding gegeven bij het schrijven van leermiddelen voor de basisvorming op Aruba en heeft in 2008 in opdracht van het Ministerie van Onderwijs van Aruba een rapport geschreven over vreemdetalenonderwijs aan jonge kinderen op Aruba.
 
 
Datum : woensdag 16 oktober 2013
Plaats : Aula UNA
Tijd : 19.30-21.00 uur
Toegang : gratis
Voertaal : Nederlands
 
 
 
 
 
 
 
 

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.

Venezuela reopens borders with Brazil and Aruba

ORANJESTAD/CARACAS - Venezuela is reopening its borders with Brazil and the Caribbean island of Aruba, Venezuela's Economy Vice President Tareck El Aissami said on Friday.