UoC Lezing ‘Charles Dickens als sociale hervormer’ 19 februari

WILLEMSTAD - De Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Algemene Faculteit van de UoC organiseren op woensdag 19 februari 2014 een lezing met als onderwerp: ‘Charles J.H. Dickens als sociale hervormer’. Deze lezing zal gehouden worden door prof. mr. dr. J.H.A. Lokin.
 
Prof. Lokin is emeritus hoogleraar in de rechtsgeschiedenis, in het bijzonder in het Romeins recht, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij doceert tevens reeds vele jaren rechtsgeschiedenis aan de UoC. Prof. Lokin heeft een grote interesse in de invloedrijke Engelse schrijver Charles J.H. Dickens (1812-1870) en was in dat kader ook twee jaar voorzitter van het internationale Dickens Fellowship.  
 
Datum: woensdag 19 februari 2014
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Aula UoC
 
Voor nadere informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Signing legal status of police declared invalid

PHILIPSBURG–Members of the different labour unions were updated about the approved 2019 budget during an informative meeting on Monday, July 8, held by the unions Nationale Algemene Politie Bond (NAPB), Windward Islands Civil Service Union/Private Sector Union (WICSU/PSU) and Algemene Bond van Overheidspersoneel (ABVO) for all members.

Minister Andin Bikker van Aruba bezoekt Hof van Justitie op Curacao

WILLEMSTAD - Minister van Justitie en Immigratie van Aruba, Andin Bikker, heeft donderdag 11 juli een bezoek gebracht aan het Hof in Curaçao. Hij werd daarbij vergezeld door Adviseur Algemene en Juridische Zaken Milko Baiz.

Nederland grijpt in op Curacao middels aanwijzing

Aanwijzing en onderlinge regeling moeten Curaçao er financieel bovenop helpen
DEN HAAG/WILLEMSTAD - De Rijksministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een besluit tot een aanwijzing aan de regering van Curaçao genomen.