UoC Lezing ‘Charles Dickens als sociale hervormer’ 19 februari

WILLEMSTAD - De Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de Algemene Faculteit van de UoC organiseren op woensdag 19 februari 2014 een lezing met als onderwerp: ‘Charles J.H. Dickens als sociale hervormer’. Deze lezing zal gehouden worden door prof. mr. dr. J.H.A. Lokin.
 
Prof. Lokin is emeritus hoogleraar in de rechtsgeschiedenis, in het bijzonder in het Romeins recht, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij doceert tevens reeds vele jaren rechtsgeschiedenis aan de UoC. Prof. Lokin heeft een grote interesse in de invloedrijke Engelse schrijver Charles J.H. Dickens (1812-1870) en was in dat kader ook twee jaar voorzitter van het internationale Dickens Fellowship.  
 
Datum: woensdag 19 februari 2014
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Aula UoC
 
Voor nadere informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.

Venezuela reopens borders with Brazil and Aruba

ORANJESTAD/CARACAS - Venezuela is reopening its borders with Brazil and the Caribbean island of Aruba, Venezuela's Economy Vice President Tareck El Aissami said on Friday.