Seminar Nederland 10 oktober 2012

Is het koninkrijk klaar voor een duurzame en innovatieve toekomst?

Woensdag 10 oktober 2012
In navolging van het seminar 10-10-’11; Een jaar later en verder… houden Van Doorne en VanEps Kunneman VanDoorne op woensdag 10 oktober 2012 het seminar 10-10-’12; Is het koninkrijk klaar voor een duurzame en innovatieve toekomst? Vorig jaar slechts aangestipt, dit jaar de aandacht die het verdient.
 
Luis Santine, CEO van de Dutch Caribbean Securities Exchange (DCSX) zal u informeren over de commerciële mogelijkheden die de DCSX u en uw cliënten kan bieden.
 
Na twee inspirerende verhalen over duurzame en innovatieve mogelijkheden, zal Jacob Gelt Dekker het seminar afsluiten met een verhaal dat de andere kant van innovatie laat zien: Disruptive Innovations.
 
De dag bestaat uit 2 delen, een ochtend- en middagprogramma. Het ochtendprogramma wordt volledig verzorgd door DCSX. Van Doorne en VanEps Kunneman VanDoorne verzorgen het middag programma.
 
 
Programma
 
14.30 uur Ontvangst
 
15.00 uur Aanvang
 
Welkom, Hugo Reumkens, Managing Partner Van Doorne
Duurzaam ondernemen, Frank Kunneman, Managing Partner VanEps Kunneman VanDoorne
 
15.45 uur Pauze
 
16.00 uur Vervolg programma 
 
DCSX and its commercial possibilities, Luis Santine, CEO DCSX 
Disruptive Innovations, Jacob Gelt Dekker, Curacaose ondernemer/filantroop/schrijver
 
17.30 uur Afsluiting en Caribbean borrel

Uitspraak College van Beroep

ECLI:NL:OGEAA:2014:43
Gerecht in Eerste Aanleg van Aruba
ORANJESTAD - Gedurende de periode dat appellant in Aruba geen werkelijke verblijfplaats hield, kan hij niet als ingezetene van Aruba worden beschouwd.

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.