Netwerklunch VanEps Kunneman VanDoorne 30 november 2012

AMSTERDAM - Op 30 november 2012 organiseert advocatenkantoor VanEps Kunneman VanDoorne de tweede editie van de Netwerklunch in Amsterdam.

 
Deze lunch biedt studenten in het 3e of 4e jaar van hun rechtenstudie de mogelijkheid om op een persoonlijke manier kennis te maken met het kantoor en een beeld te vormen over een carrière bij VanEps Kunneman VanDoorne.
 
De 25 deelnemers zullen onder het genot van een heerlijke Caribische lunch kennis maken met Frank Kunneman, managing partner van VanEps Kunneman VanDoorne en Robert van Beemen, advocaat bij VanEps Kunneman VanDoorne en verantwoordelijk voor de Dutch Caribbean desk in Amsterdam.

Celebration 75th Anniversary Consulaire Corps CuraƧao

WILLEMSTAD - On the 22nd of April 1944, during World War II, the Consulaire Corps Curaçao was born. The 75th anniversary of the Corps was celebrated with a reception on 23 May 2019. The Governor of Curaçao, the Prime Minister, members of the Corps and many other dignitaries were present.

UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.