Launch Event STEP Curaçao Chapter

WILLEMSTAD - Op donderdag 17 januari 2013 organiseert STEP Curaçao Chapter haar launch event. STEP Curaçao is de lokale chapter van STEP.

  
STEP is een wereldwijde organisatie voor professionele beoefenaars in continentale en Angelsaksische jurisdicties op het gebied van trusts en estate planning en gerelateerde onderwerpen. Tijdens het event wordt informatie gegeven over STEP en de lokale chapter.
 
STEP is gericht op bevordering van de hoogste professionele standaarden via onderwijs en opleiding die leidt tot erkende beroepskwalificaties. Als onderdeel van deze toonaangevende organisatie, zal de STEP Curaçao Chapter haar leden laten profiteren van uitgebreid onderwijs, opleiding, professionele ontwikkeling en netwerkactiviteiten mede ter bevordering van de hoogste professionele normen die het respect en vertrouwen zal inspireren van zowel klanten als de bredere gemeenschap.
 
De STEP Curaçao Chapter start met het launch event officieel zijn activiteiten. In 2013 gaat STEP Curaçao verschillende ontbijtsessies en presentaties voor de lokale professionals in de sector organiseren. Tevens richt de organisatie zich op het organiseren van een internationale STEP conferentie op Curaçao, waarvoor professionals vanuit Latijns-Amerika en Europa worden uitgenodigd deel te nemen.
 
Het Launch Event vindt plaats op donderdag 17 januari in het atrium van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten van 18:30 tot 20:30 uur. Aan de deelname van het launch event zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor het event kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 
 
STEP Curaçao Chapter is de belangenorganisatie professionele trust en estate planning beoefenaars. STEP Curaçao is gelinieerd aan de internationale Society of Trust and Estate Practitioners (STEP) organisatie. STEP is een unieke organisatie met meer dan 18.000 leden met lokale, nationale en internationale leer en zakelijke netwerken.
 
Met leden in 87 landen over de hele wereld, kan STEP de Curaçaose professionals in de trust en estate planning toegang bieden tot een internationaal perspectief en uitgebreide kennis van de industrie. 

Curacao Immigration card goes fully digital

WILLEMSTAD – The Curaçao Tourist Board (CTB) is collaborating with the Government of Curaçao and Curaçao International Airport to switch fully to an online immigration card in a continuing effort to simplify travel to Curaçao.

Motion to transfer management law enforcement to The Hague

THE HAGUE–Separating management of and authority for of law enforcement in St. Maarten, and seeing if the Netherlands could take over this task for a period of five years to strengthen this sector, was the essence of a motion filed by Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Chris van Dam of the Christian Democratic Party CDA during the handling of the draft 2020 budget for Kingdom Relations in the Second Chamber last week Thursday.

Balie vestiging Curaçao weer normaal geopend

WILLEMSTAD - De balie (Front Office) van de vestiging Curaçao van het Hof van Justitie is vandaag weer op de normale tijden bereikbaar. De administratie afdeling (Back Office) is vanaf 13:00 uur weer beschikbaar.