Launch Event STEP Curaçao Chapter

WILLEMSTAD - Op donderdag 17 januari 2013 organiseert STEP Curaçao Chapter haar launch event. STEP Curaçao is de lokale chapter van STEP.

  
STEP is een wereldwijde organisatie voor professionele beoefenaars in continentale en Angelsaksische jurisdicties op het gebied van trusts en estate planning en gerelateerde onderwerpen. Tijdens het event wordt informatie gegeven over STEP en de lokale chapter.
 
STEP is gericht op bevordering van de hoogste professionele standaarden via onderwijs en opleiding die leidt tot erkende beroepskwalificaties. Als onderdeel van deze toonaangevende organisatie, zal de STEP Curaçao Chapter haar leden laten profiteren van uitgebreid onderwijs, opleiding, professionele ontwikkeling en netwerkactiviteiten mede ter bevordering van de hoogste professionele normen die het respect en vertrouwen zal inspireren van zowel klanten als de bredere gemeenschap.
 
De STEP Curaçao Chapter start met het launch event officieel zijn activiteiten. In 2013 gaat STEP Curaçao verschillende ontbijtsessies en presentaties voor de lokale professionals in de sector organiseren. Tevens richt de organisatie zich op het organiseren van een internationale STEP conferentie op Curaçao, waarvoor professionals vanuit Latijns-Amerika en Europa worden uitgenodigd deel te nemen.
 
Het Launch Event vindt plaats op donderdag 17 januari in het atrium van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten van 18:30 tot 20:30 uur. Aan de deelname van het launch event zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor het event kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
 
 
STEP Curaçao Chapter is de belangenorganisatie professionele trust en estate planning beoefenaars. STEP Curaçao is gelinieerd aan de internationale Society of Trust and Estate Practitioners (STEP) organisatie. STEP is een unieke organisatie met meer dan 18.000 leden met lokale, nationale en internationale leer en zakelijke netwerken.
 
Met leden in 87 landen over de hele wereld, kan STEP de Curaçaose professionals in de trust en estate planning toegang bieden tot een internationaal perspectief en uitgebreide kennis van de industrie. 

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.

Uitspraak College van Beroep

ECLI:NL:OGEAA:2014:43
Gerecht in Eerste Aanleg van Aruba
ORANJESTAD - Gedurende de periode dat appellant in Aruba geen werkelijke verblijfplaats hield, kan hij niet als ingezetene van Aruba worden beschouwd.

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.