10 april 2013 PAO-cursus: Capita Verzekeringsrecht

 

WILLEMSTAD - De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UNA organiseert op 10 april 2013 een PAO-cursus: Capita Verzekeringsrecht waarin het nieuwe verzekeringsrecht centraal staat, met speciale aandacht voor onderwerpen die voor de praktijk met name van belang zijn. De cursus bestaat uit de onderdelen De algemene aansprakelijkheidsverzekering en Bewijsrechtelijke verhoudingen in het verzekeringsrecht.

 

Uitspraak College van Beroep

ECLI:NL:OGEAA:2014:43
Gerecht in Eerste Aanleg van Aruba
ORANJESTAD - Gedurende de periode dat appellant in Aruba geen werkelijke verblijfplaats hield, kan hij niet als ingezetene van Aruba worden beschouwd.

Aruba keeps border with Venezuela shut

ORANJESTAD - While Venezuela reopened its borders with Brazil and Aruba, the latter’s government did not find the timing “opportune” and kept the current trade and travel ban in place for now.

Blokhuis naar Caribisch Nederland om preventieakkoord te ondertekenen

Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) brengt van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei een bezoek aan Caribisch Nederland. Blokhuis gaat het Caribisch Sport- en Preventieakkoord voor Sint Eustatius en Bonaire ondertekenen. Ook bezoekt hij verschillende organisaties die werken aan preventie en sport.