UNA Start digitaal onderwijs met Aruba & Bonaire

WILLEMSTAD – Hierbij nodigt de Algemene Faculteit van de UNA u uit om de start van het derde cohort van de Masteropleidingen Nederlands, Engels, Papiaments & Spaans bij te wonen. Het bijzondere is dit keer, dat er studenten van Aruba en Bonaire via het internet meedoen aan deze opleidingen van de UNA.
 
Colleges zullen afwisselend vanuit Curacao, Aruba en Bonaire worden aangeboden, via het online platform Blackboard.
 
Gedurende twee academische jaren 2013-2015 zullen in totaal 50 studenten de opleidingen volgen.
 
Rector Magnificus, dr. Francis de Lanoy zal de start van de masteropleidingen Nederlands, Engels, Papiaments & Spaans officieel inleiden.
 
Datum: Maandag 16 september 2013
Tijd: 3.00pm (graag aanwezig 2.50pm)
Plaats: E01 (naast studenten service center)
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ange Jessurun coördinator masteropleidingen talen op telefoon 6671349 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vestiging Curaçao Hof van Justitie gesloten op vrijdag 3 juli 2020

WILLEMSTAD– De vestiging Curaçao van het Hof van Justitie is op vrijdag 3 juli 2020, de dag na Dia di Bandera, gesloten. Het personeel heeft een arbeidstijdverkorting dag (ATV).

Universiteit van Curaçao start nieuwe opleiding International Hospitality & Tourism Management

WILLEMSTAD - De Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen van de Universiteit van uraçao Dr. Moises da Costa Gomez start in augustus 2020 met een nieuwe opleiding: Bachelor in International Hospitality & Tourism Management.

Unanimous support for law to restore Statia democracy

THE HAGUE/STATIA--The Second Chamber of the Dutch Parliament on Tuesday unanimously approved the law proposal to phase out Dutch supervision and gradually restore democracy in St. Eustatius.