Lezing ‘Zwart als roet: Zwarte Piet in de liberale rechtsstaat ’

WILLEMSTAD - De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UoC organiseert op donderdag 4 december 2014 een lezing met als onderwerp: ‘Zwart als roet: Zwarte Piet in de liberale rechtsstaat’.
 
De lezing wordt gehouden door prof. dr. C.W. Maris, als hoogleraar verbonden aan Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam alsmede aan de rechtenfaculteit van de UoC. Prof. Maris doceert aan de UoC ondermeer het mastervak ‘reflectie op het recht.’
 
Datum: donderdag 4 december 2014
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Aula UoC
Voor nadere informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Celebration 75th Anniversary Consulaire Corps Curaçao

WILLEMSTAD - On the 22nd of April 1944, during World War II, the Consulaire Corps Curaçao was born. The 75th anniversary of the Corps was celebrated with a reception on 23 May 2019. The Governor of Curaçao, the Prime Minister, members of the Corps and many other dignitaries were present.

UoC neemt afstand van publicaties over weg door mangrovebos

WILLEMSTAD - De Universiteit van Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) neemt afstand van de publicaties die gisteren en vandaag in de media zijn verschenen betreffende studenten van de UoC, over de weg die de overheid wil aanleggen dwars door de mangrovebossen bij Rif.

OM seponeert zaak tegen Steven Martina

WILLEMSTAD - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft het onderzoek tegen de voormalig Minister van Economische ontwikkeling, Dr. Ir. Steven Martina afgerond en besloten de zaak onder voorwaarden te seponeren.