SMS Attorneys at Law viert tienjarig bestaan

WILLEMSTAD - SMS Attorneys at Law vierde op 2 september 2012 het feit dat het gerenommeerde advocatenkantoor onder leiding van de vennoten mr Andre C. Small en mr Mirto F. Murray tien jaar geleden is opgericht.

In de afgelopen tien jaar heeft het kantoor zich opgewerkt tot een van de topkantoren op Curacao en biedt zij met een team van negen advocaten juridische ondersteuning in de voormalige Nederlandse Antillen en Suriname aan zowel lokale als internationale ondernemingen en privé personen, waaronder banken, verzekeraars, ziekenhuizen, hotels, luchtvaartmaatschappijen, trustkantoren en fabrieken. De dienstverlening van SMS Attorneys at Law richt zich voornamelijk op ondernemingsrecht, bank- & financieelrecht, arbeidsrecht en procesrecht. In het kader van het tienjarig bestaan werd eerder dit jaar het succesvol het Congres Bouwrecht georganiseerd; een van de andere specialisme van het kantoor.

Met het tienjarig bestaan staat SMS Attorneys at Law ook stil bij de tienjarige associatie met Spong Advocaten, het kantoor van mr Gerard Spong in Amsterdam en haar associatie met MSI een wereldwijd netwerk van advocaten en accountantskantoren.

Als maatschappelijk betrokken kantoor is SMS Attorneys at Law ook al jaren de trotse oprichter en sponsor van SMS Endurance & Bikers Team, een vereniging van enthousiaste jonge mountainbikers en BMX rijders die zowel lokaal als internationaal met grote regelmaat in de prijzen vallen. Gevolg gevend aan diezelfde maatschappelijke betrokkenheid heeft SMS Attorneys at Law in het kader van haar tienjarig bestaan een donatie gedaan aan de Voedselbank Curacao.'

Op de foto: de overhandiging van de donatie van SMS Attorneys in het kader van haar tienjarig bestaan aan de Voedselbank Curacao.  v.l.n.r. mr Mirto F. Murray, mevrouw Mylene Testing van de Voedselbank en mr Andre C. Small [foto: Chantal Smink SMS]

 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.