Private banking business ING transferred to Van Lanschot

On the last day of 2008, ING Bank transferred its private banking business to Van Lanschot Bankers in Curaçao.

The transfer started earlier last year and has been completed in autumn. ING’s five private banking employees are now officially employed by Van Lanschot as well.

Randolph van Eps, Focco Lunsingh Scheurleer and Robert van Beemen of VanEps Kunneman VanDoorne assisted ING Bank in this transaction. Van Lanschot was assisted by Martijn Welten of Spigthoff Attorneys & Tax Advisers.

(Source: local newspaper “Antilliaans Dagblad” )

3 January, 2009.

  
   

Wijziging dienstverlening Gerecht in eerste aanleg Bonaire vanwege Coronamaatregelen van 21 t/m 30 september

KRALENDIJK – Om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan heeft het Gerecht in eerste aanleg Bonaire een aantal maatregelen genomen. Deze maatregelen gelden voorlopig vanaf vandaag, 21 september, tot en met 30 september 2020.

Politie neemt gevaarlijke honden in beslag

WILLEMSTAD - Heden heeft het HIT-team van de politie op last van de officier van justitie van het Openbaar Ministerie twee gevaarlijke honden in beslaggenomen. Dit naar aanleiding van een bijtincident dat deze zomer plaatsvond bij Koredor.

Openbaar Ministerie schikt met geldtransactiekantoren

De officier van justitie van het Parket Procureur-Generaal van Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba (“OM”) heeft een tweetal geldtransactiekantoren op Sint Maarten – Popular Express en Money Express - een transactie aangeboden ter voorkoming van verdere strafrechtelijke vervolging.