SMS Attorneys at Law 12 ½ jaar

WILLEMSTAD - Op woensdag 11 maart 2015 herdenkt SMS Attorneys at Law haar 12 ½ jaar jarig bestaan.
 
Andre C. Small en Mirto F. Murray zijn de twee vennoten van SMS Attorneys at Law dat inmiddels uit negen advocaten bestaat en zich toelegt op hoogwaardige juridische dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht, handelsrecht, arbeidsrecht, bank- & financieel recht, bouwrecht en strafrecht.
 
SMS Attorneys at Law is lid van International Referral, een internationaal netwerk van advocaten en voorts geassocieerd met Spong Advocaten in Amsterdam, Nederland. Op de internationale ranglijst 2014 uitgegeven door Chambers & Partners wordt SMS Attorneys at Law vermeld vanwege haar ervaring en diversiteit aan klanten, zowel nationaal als internationaal.
 
Het jubileum wordt in bijzijn van cliënten en relaties van het kantoor gevierd op woensdag 11 maart 2015 in het Floris Suite Hotel. Dit evenement zal gepaard gaan met een speciale presentatie van de heer Itzik Amiel, een autoriteit op het gebied van netwerken en relatie opbouw.
 
Net zoals tijdens het 10-jarig bestaan van SMS Attorneys at Law in september 2012, zal ook deze keer de betrokkenheid met de Curaçaose samenleving worden getoond door een geldbedrag te doneren aan een goed doel.
Dit jaar zullen de heren Small en Murray een cheque overhandigen aan de voorzitter en secretaris van de Stichting Alzheimer, mevrouw Clementina en mevrouw Hellement.
De heren Small en Murray worden daarbij ondersteund door 2 jongens van het SMS Endurance Team; het mountain bike en BMX-team voor kinderen dat al jarenlang structureel door SMS Attorneys at Law wordt gesponsord en daarom ook de naam van SMS Attorneys at Law draagt.

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.