Steevensz|Beckers ontvangt prestigieuze ‘Tax firm of the year' awards

WILLEMSTAD -- Steevensz|Beckers Tax Lawyers in Curacao is door de lezers van het Engelse The European is uitgeroepen tot ‘Tax Firm Of The Year – Dutch Caribbean 2015’.
 
Daarnaast is het bureau door Finance Monthly is uitgeroepen tot ‘Tax Law Firm of the Year Curaçao’.
 
Inmiddels is de Global Banking & Finance Award uitgereikt aan Emile Steevensz en Ruud Beckers, partners in het belasting- en financieel administratief adviesbureau.
 
De officiële aankondiging is inmiddels gepubliceerd in de november/december editie van The European en zal verder aangekondigd worden via een E-mail naar 4000 internationale nieuwsbureaus waaronder Bloomberg, DOW Jones, Thomson Reuters, Yahoo en AOL.
 
Emile Steevensz zegt zeer vereerd te zijn met deze award, die door de lezers wordt toegekend. Tevens ziet hij dit als een mooie gelegenheid om Curaçao hierdoor nog beter op de kaart te zetten.
 
Het Internationale Magazine ‘The European’ met een publiek van over 150.000 lezers is een nieuwspartner van Thomson Reuters en biedt de lezer een variatie aan zakelijke, economische, (geo) politieke en culturele artikelen uit diverse landen.
 
Steevensz|Beckers Tax Lawyers biedt onafhankelijk en hoogwaardig fiscaal advies aan zowel lokale als internationale cliënten in het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden (Curaçao, Sint Maarten, Aruba en de BES eilanden).
 
 
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.