Kloes Kock & Partners Aruba zoekt advocaat

Wil jij ook als advocaat aan de slag op ons "one happy island"?

ORANJESTAD - Kloes Kock & Partners is een dynamisch en groeiend advocatenkantoor op Aruba dat opereert in de top van de Arubaanse markt.

Wij houden ons bezig met het adviseren van onze cliënten, het opstellen en reviewen van overeenkomsten en andere juridische documenten en het voeren van civiele-en administratiefrechtelijke procedures.

Wij bedienen cliënten in uiteenlopende sectoren, waaronder internationale en lokale banken en verzekeraars, overheid, horeca, bouw en gezondheidszorg.

Wij zijn toe aan versterking en zijn op zoek naar een ervaren advocaat met proceservaring.

 

Herken jij jezelf in het volgende?
 
• minimaal 5 jaar werkervaring als advocaat actief in de civiele praktijk en affiniteit met het ondernemingsrecht en arbeidsrecht;
 
• aantoonbare proceservaring;
 
• een scherpe juridische geest met een probleemoplossend vermogen;
 
• stressbestending en gedreven;
 
• uitstekende sociale en commerciële vaardigheden;
 
• zelfstandig, maar ook een teamspeler;
 
• uitstekende beheersing in zowel woord als geschrift van de Nederlandse en Engelse taal; kennis van Papiamento en
Spaans is een pre.
 
 
Ben jij de positief ingestelde collega die ons team wil komen versterken? Wij bieden een omgeving van gedreven professionals, gevarieerde praktijk, goede werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (waaronder een bonusregeling).
 
Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief met als bijlage jouw curriculum vitae, getuigschrift(en), cijferlijst(en) en stageverklaring.
 
Heb je vragen neem dan contact op met Winfried Kloes ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) of Michel Kock ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) of via +297 5824417.
 
 

Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank accounts of its clients in the Dutch Caribbean.

Fiscaal onderzoek bij notariskantoren vinden doorgang

In het Antilliaans Dagblad: Fiscaal onderzoek bij notariskantoren
WILLEMSTAD – De fiscale onderzoeken bij de notarissen vonden en vinden, ondanks de beperkingen van Covid-19, weer doorgang en de medewerking aan de kant van notarissen en adviseurs is daarbij ‘over het algemeen goed’.

Juridische miljoenenstrijd tussen BNP Paribas en Italiaanse prinses verhardt

  • Bezit van Italiaanse Crociani-familie op Curaçao mag van rechter worden verkocht
  • De Crociani's ruziën al jaren met BNP Paribas over een claim van $100 mln
  • Curaçaos trustkantoor United Trust heeft 'geen enkele relatie meer' met Camilla Crociani
Een Italiaanse prinses met zakelijke belangen in Nederland heeft het onderspit gedolven bij diverse rechtbanken in een langslepend conflict met zakenbank BNP Paribas.